Savjet mladih Osječko-baranjske županije

Aktualnosti

Mentalno zdravlje mladih je važno!

Imaš između 15 i 30 godina i živiš na području #OBŽ? I Tebi je važno da se “priča” o mentalnom zdravlju mladih, o stresu, različitim pritiscima kojima su izloženi, depresivnosti, anksioznosti.. ali i o pomoći koja je potrebna mladima, kada je je mentalno zdravlje u pitanju. Sada imaš priliku reći kako se TI osjećaš i s kojim izazovima se nosiš te što nedostaje i što treba unaprijediti kako bi podrška mladima u našoj zajednici, u području mentalnog zdravlja, bila snažnija.

Uključi se u Istraživanje Mladi, kako ste?

O potrebama i poteškoćama s kojima se mladi Osječko-baranjske županije susreću, vezano za mentalno zdravlje. Rezultati istraživanja, uz zaključke i preporuke koje će se proizvesti na konferencijama (raspravama) u 6 gradova Osječko-baranjske županije (koje kreću od listopada ove godine) koristit će se za izradu dokumenta - Mentalno zdravlje i mladi, preporuke mladih za jačanje podrške mentalnom zdravlju mladih na području #OBŽ

Upitnik možeš ispuniti na sljedećoj poveznici: https://tinyurl.com/2p8eanva

Prati pozive vezano za projekt - Mladi, kako ste?

Pridruži nam se na jesen događanjima u kojima ćeš imati priliku reći što je Tebi važno!

Ovo istraživanje provodi se u okviru projekta: “Mladi, kako ste?” financiranog sredstvima Europske unije kroz program Erasmus+. Nositelj projekta je PRONI Centar za socijalno podučavanje iz Osijeka, a partner na projektu je Osječko-baranjska županija.

Adresa

Trg Ante Starčevića 2
31000 Osijek