Savjet mladih Osječko-baranjske županije

Aktualnosti

Savjet mladih Osječko-baranjske županije za aktivnost mladih u sportskim aktivnostima!

I ove godine Savjet mladih Osječko-baranjske županije sudjelovao je u projektima važnim za mlade u zajednici posebno aktivnostima u sportu! Iza nas je još jedna biciklijada u organizaciji Biciklističkog kluba Našice i 5. Malonogometni turnir udruge mladih u Normancima!

Savjet mladih Osječko-baranjske županije kao i svake godine podržava sve sportske aktivnosti na području naše županije! Dječja utrka za predškolce održala se na našičkom poligonu HAK-a. Osim glavne utrke svi sudionici su se mogli okušati u vožnji spretnosti. Sve sudionike dočekale su i prigodne nagrade!
Turnir s brojnim malonogometnim ekipama održao se na igralištu u Normancima!
Cilj udruge mladih Normanci-Topoline su poticati na sport i sportske aktivnosti, aktivizam i razvoj kreativnosti mladih, usmjeravanje mladih prema cjeloživotnom učenju i usavršavanju, poticati djecu i mlade na kvalitetno korištenje slobodnog vremena kroz organizaciju raznih oblika kulturnih i sportskih druženja, promicanje volonterstva i društvene odgovornosti te komunikacija među mladima. Udruga nastoji svojim aktivnostima u svojoj zajednici poboljšati kvalitetu života kako u Normancima tako i u cijeloj Općini Koška!

Adresa

Trg Ante Starčevića 2
31000 Osijek